محققان انگلیسی تاكید دارند؛

ماموگرافی منظم جان زنان مبتلا به سرطان سینه را نجات می دهد

ماموگرافی منظم جان زنان مبتلا به سرطان سینه را نجات می دهد به گزارش بیمارستان دی مطالعه جدید نشان داده است ماموگرافی منظم می تواند احتمال مبتلا شدن به سرطان های پیشرفته سینه را كم كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محققان اروپایی، داده های حدود ۵۵۰ هزار زن سوئدی را که تحت غربالگری ماموگرافی قرار گرفته بودند را بررسی کردند.
محققان، نرخ ابتلاء به سرطان سینه پیشرفته و سرطان های سینه مرگبار را در مدت ۱۰ سال پس از تشخیص سرطان در زنان که تحت ماموگرافی قرار گرفته بودند و آنهایی که ماموگرافی انجام نداده بودند را بررسی کردند.
نتیجه مطالعه نشان داد در مقایسه با خانمهایی که ماموگرافی انجام نداده بودند، زنان تحت ماموگرافی، ۲۵ درصد کمتر با نرخ ابتلاء به سرطان سینه پیشرفته و ۴۱ درصد کمتر با نرخ سرطان های سینه مرگبار در مدت ۱۰ سال مواجه بودند.
«استفان دافی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کوئین مری لندن، در اینباره می گوید: «این مطالعه نشان داده است که در شرکت کنندگانی که ماموگرافی انجام داده بودند خطر ابتلاء به سرطان سینه کُشنده به شکل قابل ملاحظه ای کاهش یافته بود.»
محققان معتقدند ماموگرافی ریسک مرگ ناشی از سرطان سینه را فراتر از آنچه که قبلاً تصور می شد می کاهد و با وجود بهبودهای اخیر در فرآیند درمانی سرطان سینه، تشخیص زودهنگام و اولیه ان به مراتب مهم تر است.
محققان سفارش می کنند زنان ۴۰ سال به بالا بهتر است به طورمرتب ماموگرافی انجام دهند.

1399/02/26
تگهای خبر: درمان , سرطان