وزیربهداشت:

۵ میلیون دز واکسن رازی به وزارت بهداشت تحویل داده شد

۵ میلیون دز واکسن رازی به وزارت بهداشت تحویل داده شد به گزارش بیمارستان دی البرز وزیربهداشت اظهار داشت: موسسه رازی قابلیت دارد تا اختتام دی ماه 20 میلیون دز، تا آخر سال 40 میلیون دز و تا شهریور سال آینده تا 90 میلیون دز واکسن کرونا را به وزارت بهداشت تحویل دهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بهرام عین الهی روز پنجشنبه چهارم آذرماه بعد از حضور در موسسه رازی در جمع خبرنگاران با اشاره به این که تولید واکسن کرونا در موسسه رازی نماد خودباوری دانشمندان و جوانان غیور ایرانی است، اظهار نمود: امروز پنج میلیون دز واکسن کرونای تولید موسسه رازی تحویل داده می شود.

وی افزود: فناوری تولید واکسن کرونای موسسه رازی؛ فناوری پروتئین نوترکیب بعنوان یکی از پیشرفته ترین فناوری های تولید واکسن در دنیا است.

وی افزود: موسسه رازی قابلیت دارد تا اختتام دی ماه ۲۰ میلیون دز، تا آخر سال ۴۰ میلیون دز و تا شهریور سال آینده تا ۹۰ میلیون دز واکسن کرونا را به وزارت بهداشت تحویل دهد.

وی اشاره کرد: موسسه رازی توان این را دارد که هر زمان نیاز کشور در این خصوص تامین شود؛ واکسن های کرونای تولیدی خودرا به کشورهای دیگر صادر کند.

وزیر بهداشت اظهار داشت: وزارت بهداشت بنا به تاکید ریاست جمهور؛ پشتیبانی از تولید داخلی را در دستور کار جدی خود قرار داده و بر این اساس نسبت به پیش خرید واکسن های موسسه رازی اقدام می کند.

عین الهی افزود: وزارت بهداشت از خروجی زحمات دانشمندان موسسه رازی در تولید واکسن کرونا استقبال می کند تا نیازهای مردم در این خصوص با سرعت بیشتری مرتفع شود.

1400/09/04
تگهای خبر: بهداشت , فناوری , وزارت بهداشت