یك راه حل برای كاهش خطر سكته مغزی

یك راه حل برای كاهش خطر سكته مغزی بیمارستان دی: بررسی ها نشان داده است استفاده از سونا می تواند خطر سكته مغزی را تا ۶۰ درصد كم كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، گروهی از محققان فنلاندی دریافتند افرادی كه چهار بار در هفته از سونا استفاده می نمایند كمتر در معرض سكته مغزی هستند.

این بررسی كه روی بیش از ۱۶۰۰ فرد بزرگسال انجام گرفت، نشان داد افرادی كه حداقل چهار بار در هفته از سونا استفاده می نمایند حدود ۶۰ درصد كمتر احتمال دارد در ۱۵ سال آینده دچار سكته مغزی شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، پیش از این محققان در بررسی های دیگر مشاهده كرده بودند استفاده مرتب از سونا احتمال مبتلا شدن به بیماری قلبی و زوال عقلی را می كاهد. شواهدی هم وجود دارد كه نشان دهنده تاثیر استفاده از سونا بر كاهش فشار خون است.

1397/02/13
تگهای خبر: مغز