معاون اجتماعی وزارت بهداشت اعلام كرد

راه اندازی ۷۰۰۰ كانون سلامت در محلات سطح كشور

راه اندازی ۷۰۰۰ كانون سلامت در محلات سطح كشور بیمارستان دی: معاون اجتماعی وزارت بهداشت از طریق اندازی ۷هزار كانون سلامت در محلات سطح كشور اطلاع داد.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر سیدمحمدهادی ایازی در حاشیه اجلاس دانشگاه ها و دانشكده های كلان منطقه شش آمایش كشور كه به میزبانی زنجان برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینكه وجود جمعیت جوان در ایران، سبب شده كه آمار بیماری ها در كشور چندان بالا نباشد، اظهار داشت: به صورت معمول كشورهایی كه به سمت میانسالی حركت می كنند، آمار بیماری هایشان هم افزایش می یابد. در عین حال هم اكنون نگرانی كه در این حوزه در كشور وجود دارد، برای آینده است؛ چراكه جامعه ما هم در حال حركت به سمت میانسالی و سالمندی است. آمارها هم نشان داده است هر چه كشورها به سمت سالمندی حركت كنند، افزایش بیماری ها هم در آنها بیشتر خواهد شد. البته اقدامات غربالگری برای برخی بیماری ها مانند ام اس انجام می گردد و عدد و رقم مبتلایان به این بیماری منتشر هم شده است. بعنوان مثال بالغ برای ۶۰ تا ۷۰ هزار بیمار مبتلا به ام اس شناسایی شده اند و این امر به جهت غربالگری كاملی است كه در این زمینه انجام می گردد.

ایازی با اشاره به اینكه در عین حال چیزی بعنوان سونامی سرطان در كشور وجود ندارد، اضافه كرد: كشور ما نسبت به خیلی از كشورهای توسعه یافته در حوزه سرطان از شرایط بهتری برخوردار می باشد و سرطان در آن كمتر است، اما نگرانی هایی درباره عدم رعایت مسائل بهداشتی و تغذیه ای از جانب مردم وجود دارد. باید توجه كرد كه سالانه بین ۹۰ تا ۱۰۰ هزار نفر در كشور به سرطان مبتلا می شوند و بالغ بر ۳۵۰ هزار نفر بیمار مبتلا به سرطان هم در كشور وجود دارد كه بخش قابل توجهی درمان می شوند و البته امكان دارد بخشی از آنها هم درمان نشوند.

وی با اشاره به اینكه نزدیك به ۷۵ خیریه و سازمان مردم نهاد در زمینه بیماری سرطان فعالیت دارند، افزود: این سمن ها اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام می دهند و نمونه های آن سازمان مردم نهاد مهرانه در زنجان، امید در ارومیه و محك در تهران است كه خدمات خوبی به مردم می دهند.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت در ادامه صحبت هایش با اشاره به بحث تحریم ها، اظهار نمود: باید توجه كرد كه دارو جزو اقلام تحریمی نیست. البته با عنایت به اینكه در شرایط تحریم قرار داریم و انتقال ارز هم با مشكل مواجه می باشد، مسلما دارو هم دچار مشكلاتی می شود، اما تلاش می گردد تا مشكلی در این زمینه تولید نشود. نكته مهم این است كه در مجموع میزان اقلام كمبود دارو در مقایسه با كل كشور قابل توجه نیست و بین ۹۵ تا ۹۷ درصد داروی مورد نیاز كشور در داخل تولید می گردد و بنابراین دغدغه جدی در این زمینه نداریم. هر چند قبول داریم كه در تامین بعضی از اقلام دارویی مشكلاتی وجود دارد.

ایازی درباره تعداد كانون های سلامت در كشور هم اضافه كرد: بر مبنای مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مكلف شده ایم كه در تمام محلات سطح كشور كانون های سلامت را احداث نماییم و پیش بینی ما این است كه در سطح كشور قریب به ۷۰۰۰ كانون سلامت راه اندازی شود.




1397/07/04
22:39:16
5.0 / 5
4627
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , خدمات , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان