تنبلی چشم رایج ترین دلیل نارسایی بینایی در كودكان

تنبلی چشم رایج ترین دلیل نارسایی بینایی در كودكان بیمارستان دی: آمبلوپی كه در بین عموم مردم تنبلی چشم شناخته شده است از رایج ترین دلیل نارسایی بینایی در بین كودكان است.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، طبق اعلام موسسه ملی چشم آمریكا از هر 100 كودك دو تا سه نفر درگیر عارضه آمبلوپی می شوند. همین طور درصورتی كه این بیماری درمان نشود عوارض آن تا دوران بزرگسالی ادامه پیدا می كند.
آمبلوپی به خودی خود در نتیجه تنبلی چشم نیست. این بیماری كه قدرت بینایی را تحت تاثیر قرار می دهد تنها یك مشكل بینایی نیست.
طبق اعلام موسسه ملی چشم آمریكا، «آمبلوپی» یك اصطلاح پزشكی است كه بینایی یك چشم به سبب ضعف در هماهنگی صحیح با مغز كاسته می شود. در این شرایط چشم ظاهری طبیعی دارد اما به دلیلهای مختلفی مغز اطلاعات چشم دیگر را ترجیح می دهد.
حتی در مواقعی كه مشكل اصلی كاهش قدرت بینایی بطور مثال نزدیك بینی با استفاده از عینك یا آب مروارید با جراحی برطرف شود، مغز همچنان به تمایل خود در استفاده از اطلاعات یك چشم ادامه می دهد. در حقیقت، در چنین مواردی مغز به كارگیری یك چشم را كنار می گذارد. آمبلوپی با رشد زودهنگام مغز و ارتباط آن با چشم ها مرتبط می باشد.
كارشناسان معتقدند به این علت لازم است بیماری تنبلی چشم در كودكان بموقع تشخیص داده شود. روش های درمانی كه قدرت بینایی در چشم ضعیف تر را تحریك می كند می تواند رشد بخش هایی از مغز را كه در قدرت بینایی نقش دارند تقویت كند.
عوامل موثر در بروز آمبلوپی بطور كلی به سه گروه تقسیم می شود:
*آنیزومتروپیا (عیوب انكساری)؛ بطور مثال نزدیك بینی، دوربینی
*استرابیسم (انحراف چشم)
*بیماری های چشمی همچون آب مروارید و افتادگی پلك.
متخصص چشم قبل از درمان آمبلوپی، عوامل اصلی در بروز این عارضه را بررسی می كند. زمانیكه دلیل آمبلوپی مشخص و درمان شد تمركز به بهبود ارتباط چشم-مغز تغییر می كند. بدین سبب كودك می تواند بینایی كامل خودرا بدست آورد.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از USNews، بگفته كارشناسان به منظور تضمین اینكه كودكان از بهترین امكان درمانی برخوردار شوند تشخیص اولیه آمبلوپی ضروری می باشد. همین طور درصورتیكه والدین در مورد عملكرد صحیح چشم های فرزندشان نگرانی دارند باید مطمئن شوند كه فرزندشان به درستی مورد ارزیابی و معاینه قرار گرفته است.




منبع:

1398/06/29
13:21:46
5.0 / 5
5130
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , جراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان