ایجاد آگاهی اجتماعی با برگزاری كنگره جراحی های چاقی

ایجاد آگاهی اجتماعی با برگزاری كنگره جراحی های چاقی بیمارستان دی: دبیر علمی چهارمین كنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیك ایران، بر لزوم ایجاد آگاهی اجتماعی با برگزاری كنگره جراحی های چاقی و متابولیك در كشور، تاكید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید مهدی جلالی، اظهار داشت: این كنگره با دو بحث مهم همراه خواهد بود، یكی از این بحث ها آگاه سازی مردم و خصوصاً پزشكان است كه در ارتباط با چاقی فعالیت می نمایند. وی افزود: پزشكان باید در مورد مسائل درمان و لزوم آن آگاهی داشته باشند و برگزاری این كنگره به این علت خواهد بود كه آگاهی اجتماعی به وجود آید تا بتوان از چاقی پیشگیری كرد. جلالی به محور و بحث دوم برگزاری این كنگره اشاره نمود و اظهار داشت: آموزش های روز و اطلاعات جدید را در اختیار همكارانی كه در حیطه درمان فعالیت دارند، قرار می گیرد تا بعنوان یك گروه علمی این افراد را از نظر علم روز پشتیبانی نماییم. دبیر علمی چهارمین كنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیك ایران بابیان اینكه این كنگره دو سال یك دفعه برگزار می گردد به خاصیت مهم آن اشاره نمود و اضافه كرد: خاصیت مهم این كنگره حضور تمام دست اندركاران درمان چاقی همچون همكاران داخلی و جراحان با تخصص های مختلف در كنار هم است در صورتیكه كنگره های دیگر معمولاً تك تخصصی هستند. وی در پاسخ به این پرسش كه در وقفه دو ساله برگزاری این كنگره چه آموزش هایی در اختیار پزشكان و جراحان قرار می گیرد، اظهار داشت: در بازه زمانی دو ساله تا برگزاری كنگره نشست های فصلی و ماهانه ای برگزار می گردد اما فقط در این كنگره این فرصت برقرار است كه تمام نظرات مطرح می شود و تمام افراد با درمان آشنا می شوند.

1398/09/04
تگهای خبر: آموزش , پزشك , جراحی , درمان