نتایج روانی همه گیری كرونا در هند

نتایج روانی همه گیری كرونا در هند گزارش های مختلفی از آن حكایت می كند كه در هند افراد بیشتری نسبت به پیش از دوره همه گیری كووید-۱۹ و اعمال قرنطینه و محدودیت های در رابطه با آن، به دنبال مشاوره و راهنمایی حرفه ای در زمینه مسائل مربوط به بهداشت روانیِ خود و اطرافیانشان هستند.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مطالعات نشان داده است میزان خودکشی در هند با ۱۶.۵ مورد در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در این منطقه از آسیا بالاترین است و سوابق رسمی اداره ملی جرایم جنایی (NCRB) در این کشور نشان می هد که این میزان ۳.۴ درصد در سال ۲۰۱۹ میلادی افزایش یافته است.
"ونشول نیژاوان" ۲۶ ساله و فارغ التحصیل روزنامه نگاری از دانشگاه هند، تنها ظرف سه ماه بعد از اخراج توسط کارفرمای خود در "گوا" در خانه اش در دهلی نو مبادرت به خودکشی کرد.
دوستان او اما اعتقاد دارند که ونشول باآنکه از اخراجش ناراحت بوده اما قصد خودکشی نداشته است هرچند شرایط همه گیری بیماری و خانه نشینی، فشار روانی وارد بر او را افزایش داده است.
دکتر ساموریتا پاتار، روانپزشک در اینباره می گوید که از زمان اعمال قرنطینه در این کشور به خاطر مهار کرونا که از ۲۵ مارس آغاز شد، خیلی از بیماران افسرده برای جلسات مشاوره آنلاین به او مراجعه نموده اند.
بر مبنای داده های گزارش شده توسط مرکز نظارت بر اقتصاد هند (CMIE)، یک اندیشکده اقتصادی در بمبئی، به دنبال رکود اقتصادی به علت محدودیت در تجارت و فعالیتهای تجاری نزدیک به ۲۱ میلیون هندی طی آوریل تا اوت شغل خویش را از دست دادند.
به قول برخی، بیکاری عامل اصلی ناراحتی و افسردگی در میان جوانان هندی است. بیکاری در بین خیلی از فارغ التحصیلان این کشور در حال افزایش بوده که معضل همه گیری و قرنطینه هم به آن افزوده شده است.
کارشناسان با انتقاد به عملکرد دولت هند به علت عدم فراهم آوردن فرصت های کافی اشتغال برای جوانان این کشور می گویند که شرایط هرچه سریعتر باید تغییر کند و به قول آنها، این گزارش ها تنها مربوط به از دست دادن شغل در بخش رسمی است در حالیکه وضعیت در بخش غیررسمی از این هم بدتر است.
بنا بر گزارش اسپوتنیک، یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ میلادی توسط سازمان بین المللی کار نشان داد که حدود ۸۱ درصد از هندی ها در بخش غیررسمی کار می کنند و به رغم عدم نظارت آشکار دولت در بخش غیررسمی، هزینه های انسانی قرنطینه برای این بخش هم اکنون مشهود است.




منبع:

1399/06/23
22:13:14
5.0 / 5
2023
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , تحصیل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان