نکاتی درباره اهمیت تزریق واکسن کرونا در بیماران قلبی_عروقی

نکاتی درباره اهمیت تزریق واکسن کرونا در بیماران قلبی_عروقی به گزارش بیمارستان دی یک متخصص قلب و عروق توضیحاتی درباره تأثیر مثبت تزریق واکسن کرونا به بیماران قلبی _ عروقی و کاهش خطر مبتلا شدن به انواع شدید کرونا در این افراد ارائه نمود.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر نغمه ضیایی با تکیه بر اهمیت انجام واکسیناسیون کرونا، اظهار داشت: در مطالعه ای که به تازگی در کشور انجام شده، مشخص شده است که واکسیناسیون کرونا با هر نوع واکسنی توانسته به میزان ۸۸ درصد از مبتلا شدن به کرونای شدید و منجر به بستری در بیمارستان جلوگیری نماید که آمار قابل تاملی است.
وی با اشاره به اینکه بیماران قلبی_عروقی هم لازم است واکسن تزریق کنند، اظهار نمود: منظورمان بیماران گرفتار ناراحتی عروق قلب، نارسایی قلب، آریتمی یا نامنظمی ضربان قلب، فشارخون، لخته در سیستم شریانی و وریدی است که دیده شده این دسته افراد در معرض خطر فرم های شدیدتر و منجر به بستری کرونا هستند و میزان مرگ و میر در این افراد بالاتر است که واکسیناسیون می تواند عامل بازدارنده ابتلای شدید و مرگ و میر باشد.
این متخصص قلب و عروق افزود: بیماران قلبی عروقی که در فاز حاد تشدید درد یا تنگی نفس قرار دارند بهتر است قبل از تزریق واکسن با پزشک خود مشورت کنند.
وی ضمن اشاره به این که لازم نیست قبل یا پس از تزریق واکسن مصرف داروهای قلبی تغییر کند، خاطرنشان کرد: فرد می تواند مصرف روتین داروهای خویش را ادامه دهد. در مورد داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین امکان دارد فرد مقداری کبودی در محل تزریق واکسن داشته باشد که عارضه چندان مهمی نیست و سفارش ای برای قطع این داروها نداریم. البته درباره داروی وارفارین گفته می شود که بهتر است پیش از تزریق واکسن سطح خونی دارو چک شود که در محدوده درمانی خود قرار گرفته باشد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا امکان دارد بیماران قلبی _ عروقی انواع شدید واکنش آلرژیک به واکسن بدهند یا خیر؟، اظهار داشت: هیچ بیماری قلبی عروقی این حالت را ایجاد نمی کند اما طبیعی است یک زمینه معیوب بتواند تحمل علایم را سخت تر کند ضمن این که ایجاد واکنش آلرژیک شدید در زمینه واکسیناسیون کووید۱۹ یک عارضه نادر است.
بنابراعلام کانال تلگرامی وبدا، ضیایی در انتها درباره این که آیا تزریق واکسن کرونا زمینه ایجاد لخته در سیستم شریانی و وریدی را تشدید می کند یا خیر؟، اظهار داشت: باید بدانیم بروز لخته خون در زمان مبتلا شدن به خود کووید بیشتر از زمانی است که واکسینه می شویم و با درنظر گرفتن این نسبت باید متقاعد شویم که سود تزریق واکسن از عدم تزریق آن بیشتر است.



1400/07/04
11:34:28
5.0 / 5
690
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان